Бұршақ қосылған ет

0
2493

Құрамы: сиыр еті – 300-400 гр; сәбіз – 2-3 дана; пияз – 1 дана; консервіленген бұршақ – жарты банка; тұз, бұрыш; сұйық май.  Алдымен етті тураймыз да, Қызған майға қуырамыз.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тұздап, бұрыштауға болады. Кейін пияз бен сәбізімізді майдалап турап аламыз. Қуырылған етке сәбіз, пияз қосамыз.

Тағы бір тұздап, баяу отта қалдырамыз. Бұршақ қосып, араластырамыз. Тағы 5 минутқа қалдырамыз. Етті күрішпен ұсынсаңыз болады. Астарыңыз дәмді болсын.

 

ПІКІР ҚАЛДЫРУ

Пікіріңізді енгізіңіз!
Атыңызды енгізіңіз

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.